Hírek

RIE vs THR – RIE döntés

A ROG Magyar Elit Bajnokság 2017. október 22-i Rift Esports vs Team Horizon Reapers mérkőzésén RIE Kubu nem jelent meg időben a TR5 és az EUNE szervereken. Ezzel megszegte az ROG Magyar Elit Bajnokság általa is aláírt Etikai kódexének “Jelenlét, hiányzás” pontját, mely szerint “A részvétel minden adásnapon, melyen mérkőzése van a csapatnak, kötelező.” és “A közvetítés során 30 perccel az mérkőzés kezdete előtt készen kell állni.”

Kubu ezen viselkedésével nem csupán csapattársait hozta kellemetlen helyzetbe, de a Team Horizon Reapers csapatát, a nézőket és a stábot is megvárakoztatta.

Kubu ezen kihágásáért a Rift Esports csapatát kisebb pénzbüntetésre ítéljük, amelyet a ROG Magyar Elit Bajnokságon a csapat által nyert esetleges nyereményösszegből fogunk levonni. A Rift Esports csapatának azt ajánljuk, hogy az összeget a játékos nyereményéből vonják le.

Az elmulaszott RIE vs THR mérkőzést legkésőbb csütörtök éfjélig le kell játszani. Ennek koordinálására kérjük a csapatok edzőinek és menedzsereinek közreműködését. Mivel mi nem tudunk közvetítést biztosítani, a két csapat számára engedélyezzük, hogy streameljék a mérkőzést, ha szeretnék. Ha a mérkőzést valamelyik csapat streameli, akkor a meccset kizárólag az EUNE szerveren lehet lejátszani, hogy egyik csapat se jusson előnyhoz a TR szerveren történő késés hiánya miatt. Ha a mérkőzést a TR szerveren játsszák a csapatok, kérjük, figyeljetek, hogy a játékosokon kívül senki ne legyen bent a mérkőzésben.

Köszönjük a megértéseteket.