Mikó “Frather” Lóránt

Frather egy igazán veterán tagja a magyar LoL e-sport életnek, nagyjából három-négy éve van benne jelen, és ez idő alatt számos csapatban illetve versenyen szerepelt már. Olyanoknál játszott, mint a Team HOPE, a MyRevenge, illetve tagja volt annak a Wonder Stagos ötösnek korábban, akik első teljes magyar csapatként meneteltek el a Challenger Series zárt kvalifikációjáig.

A 20 éves srác Dunaharasztiról érkezett a Wonder Stag színeibe, immáron másodjára. Nagyon sok hős van, akit kedvel, szinte az összes topra vihető hős szerepel a repertoárjában. Jayce, Jarvan IV, Shen, Sion, Gnar, Jax, van a kezében minden mi jó.

Karrierje egy baráti társaságból indult ki, velük kezdett el csapatosan játszani, és ez idő alatt nagyon sokat fejlődött, mind a barátai, mind maga által és végül úgy döntött, hogy komolyan szeretne ezzel foglalkozni.

Az e-sport mellett a BME-n tanul nemzetközi gazdálkodás szakon, hobbija pedig elsősorban a kondizás, nagyon régen fallabdázott. Példaképének a CLG EU egész gárdáját nevezte meg, nagyon nagyra értékeli, amit a srácok anno véghez vittek.