Kiss-Rezes “Fehérlow” Attila

Az Afterglow 20 éves menedzserének vére egy jelentős adag sportot és e-sportot is tartalmaz, a pesti származású srác 12 éven keresztül aktív résztvevője volt a hétköznapi sportok világának. Kézilabdában számtalan versenyen, többek között országos döntőkön szerepelt, de LoL-ban is megjárta a Kihívók osztályát.

Alapító tagja volt a One Piece eSports csapatának, ám tanulmányai miatt abba kellett hagynia a semi-pro versenyzést. A játékosokkal a jó viszonya azonban megmaradt, és erre a bizalomra építve kérték fel egy új brand létrehozására, így történt az, hogy az Afterglow egy az egyben átvette az One Piece gárdáját.

Menedzseri feladatai mellett továbbvíve a sportvonalat a Testnevelési Egyetem hallgatója. Nagyon jó érzéke van a csapatszervezéshez, a sportpszihológiához és a jókor jól kimondott szavakhoz, így minden képessége adott ahhoz, hogy eredményesen egyengesse csapata útját. Amikor csak lehetősége van rá aktívan foglalkozik a játékosai személyes problémáival, kielemzi a mérkőzéseiket, illetve igyekszik ellátni őket minél jobb tanácsokkal, szóval gyakran vállalja fel az edzői szerepet is.

Csapata