Ivanics “Kolti” Zsolt

A 20 éves Kolti Békés megyéből, egész pontosan Orosházáról érkezett a magyar elitek ligájába. A csapatában menedzseri szerepet tölt be, ám ettől még gyakran ragad egeret ő is, hogy játszon egy kicsit a Szurdokban. Már béta idején nekiveselkedett a legnagyobb harcoknak, azóta pedig a Gyémánt-hegy tetejére is felért. Sokáig FPS párti volt, így nehezen egyezett ki a MOBA stílusú játékok világával, ám a fair play lehetősége miatt ez már a múlté. Menedzserként az idei nyár júniusától tevékenykedik, szóval még újonc ezen a területen, viszont lelkes, szívvel-lélekkel végzi a feladatait. Kedvenc karaktere Jinx.

Menedzseri tevékenysége mellett főállásban dolgozik, ám ez csöppet sem jelent problémát, mindenre jut ideje. Nem is a LoL az első csapatsport, amivel foglalkozik, 14 éven keresztül a labdarúgás világában élt, elég magas szinten űzte az ipart, viszont ez visszaszorult hobbinak, a tenisz és a szépirodalom mellé. Találkoztatok már olyan e-sport menedzserrel, aki szeret verset írni? Kolti előszeretettel ragad tollat.

Az e-sport világából nagyon sok emberre felnéz, ám az abszolút kedvence Rekkles, akinek kitartása, motiváltsága és győzni akarása példaértékű számára.

Csapata