Gacsó “Blackii” Patrik

A 19 éves Blackii egyenesen Romániából érkezett, hogy részt vehessen a MEB-en. Még javában kamasz éveit taposta amikor az első szezon során megismerkedett a LoL fantasztikus világával, törekvései a nagyobb sikerek elérésére pedig a következő év során alakultak ki. Barátaival ekkor kezdték el igazán komolyan venni a játékot, a kitartó munka pedig odavezetett, hogy 3v3 rangsoroltban elérték az első helyet EUNE szerveren.

Eddigi pályafutása során több csapatot is megjárt már, illetve aprólékosan kipróbálta magát minden ösvényen, de végül a support role volt az, ami a leginkább a szívéhez nőtt, és 2-3 éve már csak ezt játszik. Eddigi legmagasabb rangja a Kihívok osztályának 780 LP-s lépcsőfoka, ám határ a csillagos ég. Kedvenc karakterei alapvetően Thresh és Bard, de ha épp kikacsintgat a középső ösvényre, akkor egy jó Katarinát sem vet meg.

Diákéveit vendéglátó növendékként töltötte, jelenleg is ezen a területen dolgozik. Szabadidejét többnyire edzéssel tölti, ám gyakran szokott streamelni is.