Hírek

Gyere el a ROG MEB döntőjére!

Az ország legjobb csapatai hónapokon keresztül mérkőztek meg egymással a közvetítéseken, most pedig itt az ideje, hogy kiderüljön, melyik csapat bizonyul a legjobbnak, és viszi haza a másfél millió forintos fődíjat. Nézd élőben a helyszínről, ahogy Magyarország két legjobb csapata összecsap a 2017-es szezon magyar bajnoki címéért!

Ne maradj le az esporttörténeti eseményről, éld át élőben a döntő legizgalmasabb pillanatait november 26-án 17:00 órától a Docler ház színháztermében! Jegyek korlátozott számban, 2000,- és 3000,- Ft-ért kaphatóak az Eventim hálózatában.

Minden jegyhez exkluzív ajándékcsomagot adunk, melyben két hős és kinézet, minionos stresszlabdák és tapsolóbotok vannak: az ajándékcsomag értéke önmagában 5000,- Ft. A hatalmas érdeklődésre és a limitált férőhelyekre való tekintettel a 3000,- Ft-os Nézőtéri jegy mellé bevezettük a 2000,- Ft-os Aula jegyeket is, amellyel a mérkőzést a színházerem mellett, óriáskivetítőn nézhetitek.

A jegyek korlátozott számban kaphatók, amik ha elfogytak, nem tudunk újakat elérhetővé tenni. Érdemes tehát mihamarabb lefoglalni őket! Találkozunk a döntőn, ne maradj le!

Jegyvásárlás