Hírek

ÉRKEZIK A ROG MEB ELSŐ ELŐDÖNTŐJE

Egyre jobban közeledünk a bajnokság végéhez, vasárnap startol az első elődöntő.

Bizony, már közel másfél hónapja, hogy Magyarország egyetlen hivatalos e-sport bajnoksága útjára indította második szezonját, ez pedig azt jelenti, hogy egyre közelebb a várva várt döntő. Ám addig még hátra van nekünk két elődöntőnk, most vasárnap pedig jön is az egyik.

Az érkező THR vs. RIFT összecsapás egy erős deja vu érzést kelthet sokakban, ugyanis pár nappal ezelőtt láthattunk egy ugyanilyen megmérettetést. A srácok az eredeti, október 22-ei mérkőzést technikai gondok miatt nem játszották le a kijelölt időpontban, a pótlásra pedig november 1-én került sor. Ezt a párbajt a THR egy magabiztos 2-0-ra nyerte, ám pontosan ezért várhatunk sok izgalmat a vasárnapi összecsapásukon. A RIFT bosszúra szomjazik, a tét pedig itt már nemcsak néhány pont, hanem a döntőbe jutás!

A RIFT egész magabiztosan menetelt végig a csoportkörökben, és bár nem lettek veretlenek, egy elég jó szakaszt tudhatnak maguk mögött. Eközben a THR kicsit döcögősre vette a figurát, több alkalommal is szoros meccsük lett olyan összecsapásokból, amelyeknek a papírforma szerint egyoldalúnak kellett volna lenniük. Hogy a szerdai 2-0 pusztán szerencsétlenül jött ki a RIFT-nek, vagy pedig a THR a csapaton belüli nehézségek ellenére kezdi megtalálni újra önmagát, az most vasárnap kiderül. Én mindenképp drukkolok egy szoros 3-2-ért, bármelyikük is lesz végül a döntőbe jutó.

A döntőre egyébként már vásárolhatóak a jegyek, ide kattintva megtudhattok minden szükséges információt.

Tehát vasárnap 17:00 -> Magyar LoLTV Twitch csatorna -> ROG Magyar Elit Bajnokság -> Kaszások a Szurdok real life hírnökei ellen.